Connect with us

ΤΡΕΞΙΜΟ

Κάλεσμα σε μουσικά σχήματα από το Μαραθώνιο

Published

on

Σε ολόκληρο τον πλανήτη, η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο δρομικό κίνημα, καθώς ακόμα και στους μεγαλύτερους, υπάρχουν μουσικά σχήματα που παίζουν ζωντανή μουσική. Αυτό θέλουν να ενισχύσουν στο Μαραθώνιο οι διοργανωτές και απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρονται τα εξής:
«Οι Μουσικές Διαδρομές, το όνομα της προσπάθειας αυτής, δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση και εμψυχώνει τους δρομείς αφού εκεί που συμβαίνει δημιουργείται πυρήνας θεατών-υποστηρικτών.
Έτσι λοιπόν ο 34ος Μαραθώνιος Αθήνας σας καλεί να συμμετάσχετε κι εσείς στη φετινή διοργάνωση για την οποία ήδη υπάρχει ρεκόρ συμμετοχών και η οποία γιορτάζει την διπλή επέτειο των 120 χρόνων από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς και τον πρώτο ποτέ Μαραθώνιο αγώνα δρόμου του 1896.
Ελάτε λοιπόν με το δικό σας συγκρότημα, κατά μήκος της αυθεντικής διαδρομής, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, σε 2 συγκεκριμένα σημεία που θα σας υποδείξει ο ΣΕΓΑΣ και όπου θα υπάρχει με ευθύνη του, πλήρης ηχητικός εξοπλισμός μιας μουσικής μπάντας (Επαρκές ηχοσύστημα / P.A & βασικό backline).
Προκειμένου να γίνουν όλα σωστά και με οργάνωση, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του συγκεκριμένου προγράμματος κ. Δημήτρη Κονδύλη, στα τηλέφωνα 2109657947 και 6973032425.
Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ και της ΟΕ του Μαραθωνίου της Αθήνας, σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συνεργασία».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/