Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Κινδυνεύει η Σαράποβα

Published

on

Με αποκλεισμό απειλείται σοβαρά η Μαρία Σαράποβα μετά τη δεύτερη ήττα της στο τουρνουά WTA Finals της Σιγκαπούρης, καθώς τα αποτελέσματα-σοκ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην ασιατική διοργάνωση.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Μετά την ηχηρή ήττα της Σερένα Γουίλιαμς από τη Σιμόνα Χάλεπ στο Red Group (κόκκινο γκρουπ) του ταμπλό, η οποία ωστόσο δεν της έχει στοιχίσει ακόμη καθώς προλαβαίνει να ανατρέψει την κατάσταση, και η Ρωσίδα σούπερ σταρ έπεσε θύμα όχι μίας, αλλά δύο εκπλήξεων, καθώς έχασε και από την Πέτρα Κβίτοβα στο πλαίσιο του White Group (λευκό γκρουπ). Η Τσέχα, θριαμβεύτρια του Γουίμπλεντον, πήρε εκδίκηση από τη Σαράποβα κερδίζοντάς τη με 6-3, 6-2, για πρώτη φορά μετά από πέντε διαδοχικές ήττες. Με την 3η της νίκη καριέρας απέναντι στη Ρωσίδα, η Κβίτοβα βρίσκεται μόλις μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά, την οποία θα διεκδικήσει απέναντι στην αήττητη του ομίλου Κάρολαϊν Βοζνιάκι από τη Δανία, που επικράτησε άνετα της Πολωνέζας Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 7-5, 6-3.

Πλέον η Σαράποβα βρίσκεται με τοένα πόδι εκτός συνέχειας, καθώς όχι απλά θέλει πάση θυσία καθαρή νίκη, με 2-0 σετ, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της κόντρα στην Ραντβάνσκα, αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται και νίκη με 2-0 της Βοζνιάκι απέναντι στην Κβίτοβα, αν δεν θέλει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Τα αποτελέσματα των 2ων αγώνων
Κάρολαϊν Βοζνιάκι – Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα 7-5, 6-3
Πέτρα Κβίτοβα – Μαρία Σαράποβα 6-3, 6-2

Η βαθμολογία του White Group
1) Κάρολαϊν Βοζνιάκι 2-0 (4-1)
2) Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα 1-1 (2-2)
3) Πέτρα Κβίτοβα 1-1 (2-2)
4) Μαρία Σαράποβα 0-2 (1-4)

Η τελευταία αγωνιστική (24.10)
08:30 Μαρία Σαράποβα – Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα
10:30 Πέτρα Κβίτοβα – Κάρολαϊν Βοζνιάκι

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/