Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κουπιά και στη Ζάκυνθο

Published

on

Η κωπηλασία δε φέρνει μόνο μεγάλες επιτυχίες. Φέρνει και τον κόσμο πιο κοντα στο άθλημα και ιδίως τα νέα παιδιά. Για το λόγο αυτό, δύο Ολυμπιονίκες, ο Βασίλης Πολύμερος και η Χρύσα Μπισκιτζή βρέθηκαν στη Ζάκυνθο.

Η επίσκεψη από το δίδυμο των κορυφαίων αθλητών της κωπηλασίας, πραγματοποιηθηκε στον Αθλητικο Ναυτικό Όμιλο Ζακύνθου. Ο Πολύμερος ως έφορος ανάπτυξης της κωπηλατικής ομοσπονδίας ανέλαβε να βοηθήσει στη δημιουργία τμήματος κωπηλασίας στον τοπικό όμιλο. Στην συνάντηση που έγινε παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΑΝΟ Ζακύνθου, Γιάννης Μαρίνος, η προπονήτρια Αγγελική Καλογεράτου και φυσικά η Χρύσα Μπισκιτζή.
Αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση, είναι πως οι συνθηκες ειναι καταλληλες για να αναπτυχθει η κωπηλασία και στο νησί της Ζακύνθου. Άλλωστε οι συνεχείς επιτυχίες των αθλητών της, προσελκύουν τα νέα παιδιά στο άθλημα προκειμένου να δημιουργηθούν οι Ολυμπιονίκες του μέλλοντος. Αν μη τί άλλο, πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια της ομοσπονδίας που χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο αθλητές που έχουν γράψει ιστορία, όπως ο Πολύμερος και η Μπισκιτζή.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/