Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο Ανδρών: Προς… 21η Απριλίου και αλλαγή έδρας

Published

on

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ συνεδρίασε σήμερα, ωστόσο αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική συζήτηση για την εκκρεμότητα που έχει προκύψει με το φάιναλ φορ του Κυπέλου ανδρών, το οποίο ήταν να διεξαχθεί 17-18 Μαρτίου στη Γλυφάδα, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πιθανών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ολυμπιακού (σίγουρα), ΠΑΟΚ (θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη).
Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, με πιο πιθανά διήμερα το 20-21/4 ή 21-22/4 (θα εξαρτηθεί από την απόφαση της ΕΡΤ) και στην ΕΟΠΕ θεωρούν ότι υπάρχει χρόνος για να καταλήξουν στην τελική τους απόφαση, ωστόσο κατά πως φαίνεται πέρα από την αλλαγή ημερομηνίας θα έχουμε και αλλαγή έδρας.
Ούτως ή άλλως η Γλυφάδα ήταν για την ΕΟΠΕ μια λύση ανάγκης (σας είχαμε αναφέρει τις ευγενικές πιέσεις που είχαν ασκηθεί προς την Χαλκίδα προκειμένου να πάρει τη διοργάνωση) και πλέον τα φαινόμενα βίας που υπάρχουν κυρίως στο ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με την “εκρηκτική” σύνθεση του φάιναλ φορ (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής) οδηγούν την Ομοσπονδία στην κατεύθυνση να βρει άλλο γήπεδο. Κι αυτό το γήπεδο ίσως είναι το κλειστό στο Τροκαντερό, που είχε φιλοξενήσει τους δύο μονούς τελικούς το 2009 και 2010, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή δε διαφαίνεται πρόθεση για αλλαγή πόλης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/