Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Μία άτυχη Ολυμπιονίκης

Published

on

Η αργυρή Ολυμπιονίκης του σύνθετου ατομικού, Βικτόρια Κόμοβα, μένει εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ενας τραυματισμός στον αστράγαλο της στερεί την παρουσία στη Νανίνγκ της Κίνας.

του Άκη Ιωακείμογλου
[email protected]

Το 2012 ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των Ολυμπιονικών αλλά έκτοτε τίποτα δεν πηγαίνει καλά λόγω τραυματισμών, που της στέρησαν και το προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο Λονδίνο κατέκτησε το αργυρό στο σύνθετο ατομικό. Στο ομαδικό η Ρωσία, με την Κόμοβα στη σύνθεσή της, κατετάγη δεύτερη πίσω από τις ΗΠΑ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά.
Τη θέση της Κόμοβα θα πάρει η χάλκινη Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Αλίγια Μουσταφίνα, η οποία έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010. Αντιθέτως οι ΗΠΑ δεν έχουν απουσίες, καθώς η περσινή παγκόσμια πρωταθλήτρια Σιμόν Μπάιλς και η περσινή δευτεραθλήτρια κόσμου, Κάιλα Ρος, θα υπερασπιστούν τους τίτλους τους στην κινεζική πόλη Νανίγκ στις αρχές του Οκτώβρη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/