Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Κροατία για το χάλκινο

Published

on

Την Κροατία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα των εφήβων στον μικρό τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για το χάλκινο μετάλλιο. Αύριο στις 18:30 οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αγωνιστούν για να μην επιστρέψουν από την Τουρκία με άδεια χέρια.

Κόντρα στη Σερβία, η Εθνική έκανε ένα από τα χειρότερα της παιχνίδια, έχοντας 1/18 τρίποντα. Ποσοστό τραγικό για ομάδα που θέλει να διεκδικήσει μία θέση στον τελικό μεγάλου τουρνουά. Στο κρισιμότερο παιχνίδι, οι Έλληνες διεθνείς είχαν το χειρότερο ποσοστό στην επίθεση.

Αντίπαλος της Εθνικής, η ομάδα της Κροατίας που μέχρι σήμερα είχε εντυπωσιάσει στο τουρνουά. Οι Κροάτες λύγισαν στην έδρα των Τούρκων και τελικά ηττήθηκαν 74-67. Οι διοργανωτές θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία από την οποία ηττήθηκαν στη δεύτερη φάση των ομίλων με 20 πόντους διαφορά (82-62). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 20:45. Νωρίτερα (18:30) στο μικρό τελικό Ελλάδα και Κροατία θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο της διοργάνωσης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/