Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Με Ολλανδία στον ημιτελικό η Εθνική

Published

on

Μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών προέκυψαν οι ομάδες που θα αναμετρηθούν για την είσοδό τους στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων γυναικών.

του Στέφανου Σουλιώτη
[email protected]

Το εμπόδιο της διοργανώτριας Ολλανδίας θα κληθεί να ξεπεράσει το Σάββατο η ελληνική Εθνική ομάδα στο τουρνουά που φιλοξενείται στη Χάγη. Οι «οράνιε» επικράτησαν επί της Ουγγαρίας με 7-5 στον τελευταίο προημιτελικό της ημέρας και έτσι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Ολλανδία δεν είχε κανένα πρόβλημα στη φάση των ομίλων καθώς με τρεις νίκες τερμάτισε πρώτη πάνω από Ισπανία και Σερβία. Στους δύο άλλους προημιτελικούς της ημέρας η Ισπανία πέταξε έξω τη Ρωσία νικώντας με 15-13 και η Ιταλία επικράτησε εύκολα επί της Γερμανίας με 22-7. Νωρίτερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας είχε αποκλείσει εύκολα τη Σερβία με 24-5. Ο ημιτελικός Ελλάδα-Ολλανδία θα ξεκινήσει στις 18:30.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/