Connect with us

ΜΠΑΚΟΥ 2015

Με το δεξί στην άμμο

Published

on

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στους 1ους ευρωπαϊκούς αγώνες οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης. Το ελληνικό δίδυμο νίκησε τους Λετονούς αντιπάλους του με 2-0 σετ.

Σε 44 λεπτά ο Γιώργος Κοτσιλιάνος και ο Νίκος Ζουπάνης έκαμψαν την αντίσταση των Λετονών Αλεξάντρ Σολοβέις και Ρουσιάν Σορόκιν, κερδίζοντάς τους με 2-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι του γ’ προκριματικού ομίλου του μπιτς βόλεϊ ανδρών. Το ελληνικό δίδυμο πήρε το πρώτο με 21-18 σε 24 λεπτά και λίγο πιο εύκολα με 21-16 σε 20 λεπτά κέρδισε το δεύτερο και πρόσθεσε τους πρώτους δύο βαθμούς στο ενεργητικό του.
Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης αντιμετωπίζουν αύριο στις 8:00 τους Ιταλούς αδερφούς Πάολο και Ματέο Ινκρόσο, οι οποίο επίσης ξεκίνησαν με νίκη 2-0 σετ επί των Ουκρανών Γκορντιέιεφ-Ιεμέλιαντσικ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/