Connect with us

OLYMPICS

Μόνο η ΕΟΕ πληρώνει για τους Ολυμπιακούς

Published

on

Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε μία πρωτοβουλία για τη συλλογή χρημάτων προκειμένου να σταλούν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Πριν από λίγη ώρα η ΕΟΕ κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να μην πέσουν στην… παγίδα.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ξεκαθαρίζει πως οποιαδήποτε ενέργεια… εράνουν για τους αθλητές είναι ύποπτη και αχρείαστη καθώς είναι εξασφαλισμένα τα κονδύλια για την μετάβαση των αθλητών μας στο Ρίο.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ
«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με αφορμή δημοσιεύματα περί πρωτοβουλίας κάποιων ιδιωτών να συγκεντρωθούν χρήματα για τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», έχει να επισημάνει τα εξής:
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η μοναδική υπεύθυνη κατά το νόμο και η αρμόδια για την ελληνική αποστολή που λαμβάνει μέρος στους εκάστοτε Ολυμπιακούς Αγώνες και κανείς άλλος.
Η ΕΟΕ δεν γνωρίζει τίποτα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και φυσικά δεν έχει δώσει άδεια, ούτε έχει συμφωνήσει σε οποιαδήποτε σχετική ενέργεια. Θα ερευνήσει άμεσα το θέμα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν ποινικές ή άλλες ευθύνες.
Καλεί όλους να μην συμμετέχουν σε τέτοιες πρωτοβουλίες που παραπλανούν αλλά και ενδεχομένως να έχουν στόχο την εξαπάτηση του κοινού. Τονίζει δε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει όλα τα σχετικά κονδύλια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/