Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Νέοι υψηλότεροι στόχοι

Published

on

Η… σκόνη από την κατάκτηση του μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης έχει καθίσει, η περίοδος ξεκούρασης έχει ολοκληρωθεί και η νέα σεζόν έχει μπει.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Για την Κατερίνα Στεφανίδη, αυτό σημαίνει έναρξη της προετοιμασίας και νέοι στόχοι για το αγωνιστικό 2015. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας και το παγκόσμιο ανοιχτού του Πεκίνου είναι ψηλά στην ατζέντα της. Η αθλήτρια στη διάρκεια της φετινής σεζόν έφτασε το ρεκόρ της στα 4.71μ., ενώ σημείωσε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

«Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Προχωράμε λίγο πιο γρήγορα από ότι την περσινή σεζόν, καθώς ξεκίνησα την προπόνηση αργότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο νομίζω πως φέτος έχω καλύτερη βάση και αυτός είναι ο λόγος που δεν δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της προπόνησης», είπε η Στεφανίδη, που ζει στο Φίνιξ και γυμνάζεται με τον Ολυμπιονίκη του Σίδνεϋ Νικ Χάισονγκ. «Πρώτος στόχος της σεζόν είναι οι διοργανώσεις του κλειστού. Αν όλα εξελιχθούν καλά, τότε θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 18 Ιανουαρίου στο μίτινγκ επί κοντώ (pole vault summit)», κατέληξε η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/