Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Ξεκινά ο Κοκκαλάνης

Published

on

Στα νερά του Ρίο, εκεί που σε δύο χρονιά από τώρα ελπίζουμε σε Ολυμπιακά μετάλλια, ξεκινά αύριο τον αγώνα του ο Βύρωνα Κοκκαλάνης. Ο Έλληνας ιστιοπλόος των RS:X θα συμμετάσχει στο test event έχοντας αντιπάλους τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η σημερινή μέρα πέρασε για τον Κοκκαλάνη με προπόνηση, αλλά και με τον τεχνικό έλεγχο από τους κριτές της αγωνιστικής του ιστιοσανίδας. Αύριο θα ξεκινήσει ο αγώνας της κατηγορίας RS:X με τις τρεις πρώτες ιστιοδρομίες και θα ακολουθήσουν άλλες εννέα τις επόμενες τρεις μέρες για να ολοκληρωθεί ο αγώνες την Πέμπτη με τον αγώνα των μεταλλίων.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Κοκκαλάνη στα Ολυμπιακά… νερά του Ρίο και ο Έλληνας ιστιοπλοος συμμετέχει για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τους Αγώνες του 2016. Πριν από δύο χρόνια, στο Λονδίνο λανθασμένες ποινές των κριτών στέρησαν από τον Κοκκαλάνη ακόμα και το χρυσό μετάλλιο. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μην επιστρέχει από Ολυμπιακούς Αγώνες με άδεια χέρια και για το λόγο αγωνίζεται στο test event του Ρίο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/