Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οι Γερμανοί ανακοίνωσαν την εθνική τους ομάδα

Published

on

Την εθνική τους ομάδα στην κολύμβηση για τη σεζόν 2016-17 ανακοίνωσαν οι Γερμανοί, χωρίς βέβαια αυτή η σύνθεση να είναι η οριστική, καθώς θα προστεθούν και άλλοι στην πορεία.

Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η γερμανική ομοσπονδία είχε θέσει κάποια κριτήρια για την εισαγωγή στην εθνική ομάδα. Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που θα έπαιρναν πρόκριση σε τελικό στο Ρίο, αυτομάτως θα ήταν και στην εθνική ομάδα. Σύμφωνα με αυτό το δεδομένο, στην ομάδα υπάρχουν 11 άνδρες και δύο γυναίκες. Οι Στέφεν Ντάιμπλερ, Κριστιάν Ντιένερ, Κριστόφ Φίλντεμπραντ, Γιαν Φίλιπ Γκλάνια, Φίλιπ Χάιντζ, Γιάκομπ Χάιντμαν, Μάρκο Κοχ, Κλέμενς Ραπ, Φλόριαν Βόγκελ, Ντάμιαν Βάιρλινγκ και Κριστιαν Βομ Λεμ από τους άνδρες, ενώ από τις γυναίκες στην ομάδα μπήκαν οι Σάρα Κόλερ και Ίσαμπελ Χάρλε.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/