Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι κλήσεις στις Εθνικές ομάδες

Published

on

Δεκαοκτώ παίκτες κλήθηκαν στο κλιμάκιο της νότιας Ελλάδας της Εθνικής των ανδρών, από τον Νίκο Γραμματικό.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε στις 17 Οκτωβρίου, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τους Τσιλιμπάρη, Τσακνής, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδη, Χάλαρη, Κεδέρη, Κανδύλα (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ), Αραπακόπουλο, Μωραΐτη, Τζηρά Ζαμπούνη, Μυλωνά (ΑΣΕ Δούκα), Πασσιά, Τουνγκελίδη, Μισαηλίδη (Διομήδης Άργους), Νικολαΐδη, Αντωνιάδη (ΑΕΚ) και Κρητικό (Πανελλήνιος).
Κλήσεις όμως είχαμε και για την Εθνκή ομάδα των γυναικών, η οποία θα συγκεντρωθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 16 μέχρι της 18 Οκτωβρίου. Οι αθλήτριες που κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Μενέλαο Δανήλο και Αλέξανδρο Ταρινίδη είναι οι Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Σαραντάκου (Νέα Ιωνία), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρελά (Παναιτωλικός), Γκάτσιου, Κωστοπούλου (Πανόραμα) και Βασιλειάδου (Καματερό).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/