Connect with us

TOP

Οι 9 αδιάφθοροι της πειθαρχικής του ΕΣΚΑΝ

Published

on

Η σημαντικότερη κίνηση που έγινε όσον αφορά στο Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ήταν που πέρασε στα χέρια του ο πειθαρχικός έλεγχος.

Μέχρι πρόσφατα οι ομοσπονδίες ήταν αυτές που αποφάσιζαν με τις δικές τους πειθαρχικές επιτροπές για τις ποινές των αθλητών που είχαν διαπράξει παράβαση του κώδικα αντιντόπινγκ. Πλέον ο πειθαρχικός έλεγχος περνά στα χέρια του ΕΣΚΑΝ με την ελπίδα να μην υπάρξουν παραφωνίες όπως έχει συμβεί σε κάποιες ομοσπονδίες που άλλοτε εξαντλούν την επιείκια τους και άλλοτε προχωρούν σε άδικες αποφάσεις.  Σε αυτό μπαίνει πλέον τέλος και η 9μελης πειθαρχική επιτροπή του ΕΣΚΑΝ θα είναι αυτή που θα κρίνει και θα αποφασίζει για όλα τα αθλήματα με το ίδιο μέτρο. Στα συν την επιτροπής, η παρουσία του Δημοσθένη Ταμπάκου. Ενός χρυσού Ολυμπιονίκη, το ήθος του οποίου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. 

Η πειθαρχική Επιτροπη του ΕΣΚΑΝ
Σεβαστή Πειραντάκου, Δικηγόρος, Μέλος Δ.Σ.Α., ως Πρόεδρος
Νικόλαος Μόσχος, Δικηγόρος, Μέλος Δ.Σ.Α., ως Αντιπρόεδρος Α’
Γεώργιος Μυκωνιάτης, Δικηγόρος, Μέλος Δ.Σ.Α., ως Αντιπρόεδρος Β’
Γεώργιος Γεωργίνης, Ιατρός Ορθοπεδικός, ως Μέλος
Ηλίας Παπαδόπουλος, Ιατρός Δερματολόγος, ως Μέλος
Νικόλαος Τζόγκας, Ιατρός Πνευμονολόγος, ως Μέλος
Ιωάννης Βογιατζής, Αν. Καθηγητής ΕΚΠΑ, Έφορος Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, ως Μέλος
Κωνσταντινιά Σωτηριάδη, ΔΕΠ ΤΕΦΑΑ Αθήνας, ως Μέλος
Δημοσθένης Ταμπάκος, Ολυμπιονίκης, ως Μέλος

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/