Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Ολοκλήρωσε με νίκη ο Ολυμπιακός

Published

on

Μετά τις δυο ήττες της πρώτης μέρας, κόντρα σε Προ Ρέκο και Γιουγκ, η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουνουά των πρωταθλητών στο Μονακό επικρατώντας επί της Σπαντάου 9-7.

Η γερμανική ομάδα ήταν η πιο αδύναμη από τις τέσσερις του τουρνουά, ωστόσο το ζητούμενο δεν ήταν οι νίκες, αλλά τα συμπεράσματα από την πορεία της προετοιμασίας. Ο Ολυμπιακός με το ξεκίνημα της δικής του, αποφάσισε να μπει στα βαθιά συμμετέχοντας σε ένα πολύ δυνατό τουρνουα και ο Θοδωρής Βλάχος είδε αυτό που ήθελε να δει.
Στο σημερινό παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν να χάνουν με δυο γκολ στην αρχή του αγώνα, αλλά με τέσσερα διαδοχικά τέρματα από Κολόμβο (2), Φουντούλη και Μυλωνάκη προηγήθηκαν με 4-2 στο φινάλε της περιόδου. Ο Βαγγέλης Δελακάς δυο λεπτά περίπου μετά την έναρξη του 2ου οκταλέπτου έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Θρύλο (2-5). Μια διαφορά που επανέφερε ο Ντόσκας (3-6, 2:08) ο οποίος απάντησε στο γκολ του Γκιέλεν που είχε προηγηθεί (5:18) για να πάνε οι δυο ομάδες στην ανάπαυλα με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 7-5.
Στο 3ο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και δεν δέχθηκαν κανένα γκολ ενώ ο Κολόμβος, σημείωσε το 5-8, 2:09 πριν την λήξη. Ο Θρύλος διαχειρίστηκε το υπέρ του προβάδισμα στην τελευταία περίοδο και έφτασε άνετα στη νίκη με το τελικό 9-7.

Οκτάλεπτα 2-4, 3-3, 0-1, 2-1
Σπαντάου (Κοβάσεβτις) Σταμ 2, Ντέντοβιτς 2, Γκιέλεν 1, Τσουκ 1, Τζούκγλινγκ 1.
Ολυμπιακός (Βλάχος) Κολόμβος 4, Δελακάς 2, Μυλωνάκης 1, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/