Connect with us

OLYMPICS

Ολυμπιονίκης και ο Γκάλης

Published

on

Όσο ήταν εν ενεργεία, δεν είχε την τύχη να διακριθεί με την Εθνική ομάδα του μπάσκετ σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δε γινόταν όμως, ένας από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στην Ελλάδα, να μην είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Νίκος Γκάλης υπήρξε ο αναμορφωτής του ελληνικού μπάσκετ. Αυτός που έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στο σήμερα και η Ελλάδα να θεωρείται παγκόσμια δύναμη στο άθλημα. Δυστυχώς για τον Νικ, στα δικά του χρόνια, η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε καθόλου την πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη, να αποφασίσουν ομόφωνα την ανακύρηξη του Νικ σε επίτημο μέλος του συλλόγου.
Στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου, παρουσία πολλών Ολυμπιονικών από πολλά αθλήματα αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρου Καπράλου, ο Γκάλης αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει από κοντά το θρύλο του μπάσκετ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/