Connect with us

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ

Ολυμπιονίκης στο Cirque du Soleil

Published

on

Μία Ολυμπιονίκη της συγχρονισμένης κολύμβησης προσθέτει στο δυναμικό του το Cirque du Soleil. H Ισπανίδα Μάργκα Κρέσπι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Το 2012 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη συγχρονισμένη κολύμβηση και το 2014 αποφάσισε να εγκαταλείψει την πισίνα για χάρη του Cirque du Soleil. Ο λόγος για την Ισπανίδα Μάργκα Κρέσπι, η οποία θα κάνει διαφορετικού είδους προπόνηση από εδώ και στο εξής, αρχίζοντας από το Μόντρεαλ πριν την πρώτη της εμφάνιση στο Λας Βέγκας. Περίπου το 36% της αρχικής ομάδας του τσίρκου προέρχεται από τον αθλητισμό και η Κρέσπι έχει το τεχνικό υπόβαθρο και την απαιτούμενη πειθαρχία για να ανταποκριθεί στο νέο της επάγγελμα. Η Ισπανίδα Ολυμπιονίκης τόνισε ότι οι καλλιτεχνικές και προσωπικές ευκαιρίες είναι ασύγκριτες και ότι ανυπομονεί να διαθέσει περισσότερο χρόνο στον εαυό της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/