Connect with us

INSTASPORTS

Ο Παντελίδης και η Εθνική

Published

on

Θα μπορούσε να είχε γίνει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τελικά ο Παντελής Παντελίδης έγινε ένας πολύ καλός τραγουδιστής αλλά ο ποδοσφαιριστής μέσα του, δεν “πέθανε” ποτέ.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες-βίντεο Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]

Παρακολουθεί την αγαπημένη του ΑΕΚ (από κοντά), την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα (τηλεοπτικά) και κυρίως την πολύ αγαπημένη του, Εθνική. Αλλωστε όπως λέει και ο ίδιος, οι περισσότεροι διεθνείς είναι φίλοι του και στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας η πρόκριση της Εθνικής στα φάση των νοκ άουτ αγώνων… γίνεται.
Παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν από του πλέον δημοφιλείς τραγουδιστές (ο Νο1 σε views στο yutube), ο ίδιος είναι ιδιαίτερα σεμνός (σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους του) και η αλήθεια είναι πως ένιωθε ιδιαίτερα άβολα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης και της βιντεοσκόπησης. Όποτε όμως η κουβέντα γυρνούσε στο ποδοσφαιρο, ξεχνούσε την κάμερα και τα φώτα και έδειχνε να το απολαμβάνει.

[youtube id=”z15z5delAW4″ width=”620″ height=”360″]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/