Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Παγκόσμια η Εθνική

Published

on

Παρούσα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στο Καζάν θα είναι η ανδρική ομάδα πόλο της Ελλάδας. Τα αποτελέσματα του Fina Cup ευνόησαν την ελληνική ομάδα.

Στο Αλμάτι του Καζακστάν διοργανώθηκε το Fin Cup με τη Σερβία να συνεχίζει την κυριαρχία της στις πισίνες και να κατακτά την πρώτη θέση. Η τελική κατάταξη ευνόησε την Εθνική, η οποία μετά την 6η θέση που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, κέρδισε τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο του Καζάν.
Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός της Ισπανίας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, με το Καζακστάν να επικρατεί επί του Μαυροβούνιου και να παίρνει την πρόκριση ως έκτο στην γενική κατάταξη του FINA Cup, αντί της Ισπανίας η οποία ήταν έβδομη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τελική κατάταξη Fina Cup
01. Σερβία
02. Ουγγαρία
03. Κροατία
04. ΗΠΑ
05. Αυστραλία
06. Καζακστάν
07. Μαυροβούνιο
08. Νότια Αφρική

Τέλος καλό όλα καλά
Με την ιδιότητα του μέλους της παγκόσμιας ομοσπονδίας, βρέθηκε στο Αλμάτι ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος ο οποίος σχολίασε και την οριστικοποίηση της πρόκρισης στο παγκόσμιο. «Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται και πάλι σε μια μεγάλη διοργάνωση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν το 2015. Παρά την αγωνία που υπήρχε για κάποια αποτελέσματα, τέλος καλό όλα καλά».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/