Connect with us

INSTASPORTS

Παραπάνω από αθλήτης

Published

on

Τί γνωρίζουμε για τον Μάκη Καλαρά; Παραολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής,  ωραίος τύπος και ζει μια διαρκή πενταήμερη εκδρομή (όπως λέει και ίδιος). Τί δε γνωρίζουμε; Ότι εκμεταλλεύεται τη δημοσιότητα του. Για να βοηθήσει τους ανάπηρους και να εκπαιδεύσει τους αρτιμελείς.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες-βίντεο Κώστας Αμοιρίδης
[email protected] follow me @amiridiskostas
[email protected]

Τα αθλητικά επιτεύγματα του Μάκη είναι γνωστά. Αργυρό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς το 2004, παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις και ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Όλα αυτά στη δισκοβολία μέχρι που αποφάσισε να γίνει ένας από τους 14 στην παγκόσμια ιστορία του Ολυμπιακού κινήματος που θα έχει καταφέρει να αγωνιστεί τόσο σε θερινούς όσο και σε χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. Συμμετείχε στους χειμερινούς του Σότσι και τώρα ετοιμάζεται για το 2018 και τους Αγώνες στην Πιονγκτσανγκ.
Ωστόσο όμως, αυτό που κάνει ο ίδιος και τα υπόλοιπα παιδιά στο σύλλογο «Περπατώ», να με συγχωρήσει, αλλά είναι πολύ σπουδαιότερο από οποιοδήποτε Ολυμπιακό επίτευγμα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.
Κάντε ένα κλικ στο perpato.gr. Ενημερωθείτε και ενεργοποιηθείτε. Αν ο Μάκης μπορεί να πηδήξει με αλεξίπτωτο από αεροπλάνο, να κάνει kite surf με τους αιγιοπελαγίτικους αέρηδες και να κατεβαίνει μια χιονισμένη πλαγιά στην κατηγορία super G, τότε όλοι μας μπορούμε να σηκώσουμε το τηλέφωνο, να καλέσουμε το 25310 36909 και να πούμε «καλημέρα, πως μπορώ να βοηθήσω». Δέκα νούμερα και πέντε λέξεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
[youtube id=”hoc9KQQiiPQ” width=”620″ height=”360″]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/