Connect with us

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Πλέι οφ οι ξενιτεμένοι

Published

on

Οι αγώνες των Ελλήνων πρωταθλητών που παίζουν στο εξωτερικό συνεχίζονται με τα πλέι οφ των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Στη σούπερ κατηγορία γυναικών της Σουηδίας, η Στόρφορς της Φιλαρέτης Εξάρχου γνώρισε τον αποκλεισμό στα ημιτελικά από την Άνγκμπι με δύο ήττες, με την Ελληνίδα αθλήτρια να μην αγωνίζεται ούτε σε αυτό το παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων στο δεξί χέρι. Στην στην 1η κατηγορία ανδρών της Ρουμανίας, επίσης στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, η Πολιτέκνικα Κλουζ του Ντανιέλ Τσιόκα έχασε στο πρώτο ματς και φαντάζει αδύνατο να φτάσει στην ανατροπή και να περάσει στον τελικό. Ο Τσιόκας, ο οποίος κλήθηκε να ενισχύσει την πρώτη ομάδα της καριέρας του, παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά σε καλή κατάσταση και σημείωσε δύο δύσκολες νίκες.
Στις 24 του μήνα θα διεξαχθεί στη Φρανκφούρτη ο τελικός των πλέι οφ της μπουντεσλίγκα με την Μπορούσια Ντίσελντορφ του Παναγιώτη Γκιώνη να συναντά τη Φούλντα και στις 26 Μαΐου θα ολοκληρωθούν και οι δύο πρώτες εθνικές κατηγορίες της Γαλλίας, όπου αγωνίζονται Έλληνες «λεγεωνάριοι».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/