Connect with us

TOP

Πλήρωσε λογαριασμό 4.300€ για το Pokemon Go

Published

on

Μπορεί μέσα στο Ολυμπιακό χωριό να μην υπάρχει το Pokemon Go που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, υπάρχει όμως εκτός χωριού και σε ολόκληρο το Ρίο. Αυτό οδήγησε τον Κοχεϊ Ουτσιμούρα σε λογαριασμό κινητού… 4.300 ευρώ.

Ο Ιάπωνας χρυσός Ολυμπιονίκης του συνθέτου στο Λονδίνο το 2012 και δέκα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, από ότι φαίνεται έχει μεγάλη εμμονή με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι μέσα σε μία εβδομάδα που βρίσκεται στο Ρίο φόρτωσε το λογαριασμό του στο κινητό από χρήση στο ίντερνετ για να παίζει Pokemon Go, με 4.300 ευρώ. Το γεγονός σχολιάστηκε έντονα, όμως παρατήρηση στον Ουτσιμούρα δεν μπορεί να κάνει κανείς. Μόνο… ψίθυροι ακούστηκαν, σχετικά με το πόσο συγκεντρωμένος μπορεί να είναι στους Αγώνες όταν όλη μέρα ασχολείται με το… Pokemon.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/