Connect with us

STORY

Προπονητές σε εγρήγορση

Published

on

Κάλεσμα σε μία ανοιχτή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης απευθύνει για το Σάββατο (19/7) στις 12:00 ο σύνδεσμος προπονητών στίβου Βορείου Ελλάδος, στο περιθώριο του 100ου πανελλήνιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών.

του Νίκου Κούδα [email protected] follow me @nkoudas

Όπως διευκρίνισε ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου, Κώστας Κοτσίδης, «Αντικείμενο της έκτακτης αυτής συνέλευσης, η οποία θα λάβει χώρα στο κυλικείο του Ολυμπιακού σταδίου μετά το πέρας των πρωϊνών προκριματικών, θα είναι η επισήμανση όλων των κρίσιμων προβλημάτων που ταλανίζουν τους Έλληνες προπονητές του στίβου και κατ’ επέκταση η ανεύρεση λύσεων για την ορθότερη αντιμετώπισή τους. Η συνέλευση διοργανώνεται με πρωτοβουλία των Βορειοελλαδιτών προπονητών, σε συνεργασία με τους συναδέλφους μας και από άλλες πόλεις της χώρας, με την παρουσία όλων να χαρακτηρίζεται ως απαραίτητη για το μέλλον του χώρου».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/