Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο»

Published

on

Στην όγδοη θέση ολοκλήρωσε η σκυτάλη 4Χ100μ. των ανδρών, στη δεύτερη ημιτελική σειρά και έμεινε εκτός τελικού, επηρεασμένη από την κούραση των προηγούμενων ημερών.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε σχετικά καλά, με τον Απόστολό Χρήστου να γυρίζει δεύτερος από το πρώτο πενηντάρι στο ύπτιο, αλλά έδωσε όγδοος σε 54.68, για να πάρει ο Σαμιλίδης και να δώσει στον Βαζαίο στο 1:55.55 και αυτός στον Γκολομέεβ σε 2:48.82 για να τερματίσει ο σε 3:36.81 και να μείνει εκτός. «Είναι τελευταία ημέρα. Όλοι είχαμε μια κούραση επάνω μας από τις προηγούμενες κούρσες, από τα ατομικά, από το μεγάλο πλέον διάστημα που είμαστε εδώ. Δεν διακριθήκαμε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέραμε εξαρχής ότι ήταν δύσκολο να προκριθούμε, αλλά δεν ήταν και τόσο απίθανο. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Η σειρά μας ήταν καλύτερη, πιο δυνατή από την πρώτη ημιτελική σειρά. Ήμασταν στον πρώτο διάδρομο, δεν έχει σημασία ποιοι είναι δίπλα μας όμως. Σημασία έχει τι κάναμε οι ίδιοι» τόνισε ο Ανδρέας Βαζαίος ο οποιος συμπλήρωσε: «Το φοβερό πάντως είναι ότι καταφέραμε να προκριθούμε και σε αυτήν την δεύτερη σκυταλοδρομία και δώσαμε το παρών ως Εθνική ομάδα μεικτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/