Connect with us

TOP

«Σε δύο χρόνια θα κατέβει στο 2:01 ο μαραθώνιος»

Published

on

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε βρίσκεται στο Βερολίνο για το μαραθώνιο της Κυριακής, αλλά και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον αγώνα.

Ο Κενυάτης χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει στόχο την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ, εκτός από τη νίκη, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για την επίδοση που έχει στο μυαλό του. Αντιθέτως προέβλεψε τί θα γίνει στα επόμενα 1-2 χρόνια. «Πιστεύω ότι το ρεκόρ θα πέσει στο 2:01 σε ένα ή δύο χρόνια από τώρα. Δε θα πω ακριβώς πότε όμως μια επίδοση 2:01 ή 2:01:30 είναι πολύ πιθανή και θα γίνει πραγματικότητα». Ο Κιπτσόγκε αποκάλυψε ποιος είναι και ο μεγάλος του στόχος πριν αποσυρθεί. «Θέλεω να κερδίσω όλους τους μεγάλους μαραθώνιους. Χρειάζομαι τις νίκες σε Τόκιο, Βοστόνη και Νέα Υόρκη και φυσικά θέλω να ξαναδοκιμάσω για το όριο των δύο ωρών».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/