Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Σκασμένη για τα 100μ. αποφασισμένη για τα 200μ.

Published

on

Στα 100μ. όπως είπε και η ίδια δεν ήταν στη μέρα της. Στα 200μ. όμως θα πάρει το… αίμα της πίσω. Η Ραμόνα Παπαϊωαννου δεν τα κατάφερε στα 100μ. και ετοιμάζεται για τα 200μ.

Ρίο Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες Αγγελος Ζυμάρας
azsportsimages.com
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Ένα κόλλημα στην αρχή από κακή εκκίνηση στέρησε στην Κύπρια πρωταθλήτρια μια καλή επίδοση και ενδεχομένως την πρόκριση στα 100μ. Το 11.61 είναι μια επίδοση μακριά από τις δυνατότητες της Παπαϊωάννου με την 24η αθλήρια που πέρασε στα ημιτελικά (Ολέσα Ποβκ) να κάνει 11.39 (Η Ραμόνα έχει 11.25). Λογικό να είναι έτοιμη να… σκάσει. «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Απλά σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Θα δω τί λάθη έχω κάνει για να τα διορθώσω στο 200αρι» δήλωσε η Παπαϊωάννου και τόνισε πως πλέον θα είναι ευχαριστημένη μόνο αν θα κάνει ατομικό ρεκόρ στα 200μ. «Οι Αγώνες είναι πολύ ωραίοι. Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Για μένα είναι όνειρο ζωής που βρίσκομαι εδώ και αγωνίζομαι για την Κύπρο. Μετά το σημερινά (100μ.) για να είμαι ευχαριστημένη θέλω να κάνει ατομικό ρεκόρ στα 200μ. (έχει 23.19)».
Η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη θα αγωνιστεί με την Ελένη Αρτυματά στις 15 Αυγούστου, στον προκριματικό των 200μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/