Connect with us

ΑμεΑ

Στην Πολωνία η Εθνική ξιφασκίας

Published

on

Στη Βαρσοβία ταξίδεψε η Εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο η οποία θα συμμετάσχει στο γκραν πρι του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί από σήμερα (24.09) μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής

  • Βασίλης Ντούνης – ΑΣ Πήγασος Κυψέλης
  • Ευθυμία Βλάμη – ΑΣ Σπάρτακος
  • Κέλλυ Λουφάκη – ΑΣ Αετοί
  • Παναγιώτης Τριανταφύλλου – ΑΣ ΤΟ Μαρούσι
  • Γεράσιμος Πυλαρινός -ΑΣ Σπάρτακος
  • Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Κάζαγλης λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής δήλωσε πως, «πρόκειται για τους πρώτους αγώνες μιας σειράς πρόκρισης ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Στους άνδρες συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία οι Γεράσιμος Πυλαρινός, Βασίλης Ντούνης και στη δεύτερη κατηγορία ο Πάνος Τριανταφύλλου στα αγωνίσματα της σπάθης και του ξίφους μονομαχίας. Στις γυναίκες συμμετέχουν στην πρώτη κατηγορία η Έφη Βλάμη και στη δεύτερη η Κέλλυ Λουφάκη στα αγωνίσματα ξίφος ασκήσεως και ξίφος μονομαχίας ενώ στο ομαδικό θα συμμετέχουμε στο ξίφος μονομαχίας με τους άνδρες. Στόχος μας αρχικά η 8άδα για κάθε αθλητή και αθλήτρια και από εκεί και πέρα ελπίζουμε σε ότι καλύτερο» τόνισε ο Έλληνας προπονητής. Ο συναγωνισμός αναμένεται τεράστιος αφού στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 35 χώρες.

    Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

    */