Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην 6η θέση η Αραούζου

Published

on

Μετά την όγδοη θέση του Σπύρου Γιαννιώτη στα 10χλμ. ακολούθηση η 6η θέση της Κέλλυς Αραούζου στα 5χλμ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο.

Η Αραούζου ξεκίνησε από την 11η θέση στην εκκίνηση (βάσει κλήρωσης) και στο πρώτο πέρασμα των 2,5χλμ. βρέθηκε στην 7η θέση της κατάταξης με χρόνο 30:05.0. Στη συνέχεια η 23χρονη κολυμβήτρια προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά με τις προπορευόμενες και να πλησιάσει το βάθρο των μεταλλίων. Δεν τα κατάφερε ωστόσο καθώς τερμάτισε τελικά στην 6η θέση κάνοντας χρόνο 59:37.2.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανίδα Ιζαμπέλ Χάρλε με επίδοση, 57:55.7, στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Σάρον Φαν Ρούβενταλ με 58:29.9 και το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στην Ισπανίδα, Μιρέια Μπελμόντε Γκαρσία κάνοντας 58.41.4.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/