Connect with us

STORY

Στην 7η θέση ο Κυριαζής

Published

on

Ξεκίνησε με ελπίδες για ένα μετάλλιο, αλλά τελικά ο Γιάννης Κυριαζής περιορίστηκε στην 7η θέση στον τελικό του ακοντισμού , στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων. Ο νεαρός ακοντιστής δεν κατάφερε να πλησιάσει την καλύτερη φετινή του επίδοση, η οποία θα του έδινε το αργυρό μετάλλιο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Ο Κυριαζής ταξίδεψε στο Γιουτζίν των ΗΠΑ, έχοντας 73.66μ. από το βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που έγινε στις Σέρρες. Ωστόσο όμως δεν κατάφερε να πλησιάσει την επίδοσή του αυτή και με βολή στα 70.38μ. έμεινε εκτός μεταλλίων. Αυτό δε σημαίνει ότι ο 18χρονος ακοντιστής απέτυχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο, ωστόσο όμως η έβδομη θέση είναι τιμητική ενώ του προσέφερε και σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.
Νικητής του αγωνίσματος ήταν ο Λετονός Γκάτις Κακς με ατομικό ρεκόρ, ρίχνοντας το ακόντιο στα 74.04μ. Στη δεύτερη θέση ο Ματίγια Μουχάρ από τη Σλοβενία με 72.97μ. ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μολδαβός Άντριαν Μαρντάρε με βολή στα 72.81μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/