Connect with us

ΑμεΑ

Στον ημιτελικό η Eθνική γκόλμπολ

Published

on

Σήμερα (27.09) η Εθνική ομάδα γκόλμπολ γυναικών, αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, την Δανία και αν νικήσει τότε θα αγωνιστει στον μεγάλο τελικό , που σίγουρα την βάζει στα μετάλλια αλλά και επιτυγχάνει τον στόχο της που ήταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία. Αλλά ακόμα και στον μικρό τελικό θα μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο της μέσα από την τρίτη θέση και το χαλκινο μετάλλιο.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Η Εθνική ομάδα συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Έγκερ, της Ουγγαρίας έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις που την έχουν οδηγήσει στους ημιτελικούς του τουρνουά.
Η ελληνική αποστολή έχει αντιμετωπίσει στη πρεμιέρα το Βέλγιο το οποίο κέρδισε 2-1, ενώ την ίδια ημέρα κέρδισε και τη διοργανώτρια Ουγγαρία 2-1.

Στη δεύτερη αγωνιστική, η Εθνική ηττήθηκε από την Σουηδία με 3-0 αλλά νίκησε την Δανία με 2-0. Την τρίτη αγωνιστική οι παίκτριες της ελληνικής ομάδας σημείωσαν ακόμα μια νίκη αυτή την φορά κόντρα στην Αγγλία με 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα έδωσε στην Εθνική την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει την είσοδο στον μεγάλο τελικό που θα της εξασφάλισει ένα μετάλλιο (χρυσό ή αργυρό) αλλά και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στον άλλο ημιτελικό η Ουγγαρία αντιμετωπίζει τη Σουηδία.
Την Εθνική ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες
Μαρία Τζάλλα – ΑΣ Πυρσός
Κατερίνα Λορέντζου – ΑΣ Πυρσός
Θεοδώρα Πασχαλίδου – ΑΣ Πυρσός
Βασιλική Άγκο – ΑΣ Πυρσός
Κωνσταντίνα Δρίβα – ΑΣ Όμηρος
Κατερίνα Μαρκαντωνάκη – ΑΣ Όμηρος
Προπονήτρια της Εθνικής είναι η Μένη Κεσσανοπούλου

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/