Connect with us

OLYMPICS

Στον τελικό ο Χρήστου

Published

on

Ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων, Απόστολος Χρήστου προκρίθηκε στον τελικό των 100μ. ύπτιο που θα διεξαχθεί αύριο στις 14:00 το μεσημέρι στο Νιανζίν.

Ο νεαρός κολυμβητής του Νίκου Γέμελου, δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα και με χρόνο 55.09 τερμάτισε δεύτερος στην πρώτη ημιτελική σειρά του αγωνίσματος πίσω από τον Ρώσο Εβγκένι Ριλόφ που έκανε 54.86. Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Χρήστου, ο Ιταλός Σιμόνε Σαμπιόνι κέρδισε τη δεύτερη ημιτελική σειρά με με χρόνο 54.48.
Ο 17χρονος Ελληνας κολυμβητής πήγε στο Νανζίν ως το μεγάλο φαβορί και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στην κατηγορία των εφήβων με χρόνο 54.03. Αν στον αυριανό τελικό πλησιάσει αυτήν την επίδοση δύσκολα θα χάσει από τον Ιταλό που ωστόσο δείχνει να βρίσκεται και αυτός σε εξαιρετική κατάσταση. Στους υπολογίσιμους αντιπάλους και ο Κινέζος Γκουανγκιάν Λι που τερμάτισε σε χρόνο 54.52.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/