Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στον τελικό του παγκόσμιου παράκτιας ο ΝΟΘ

Published

on

Πολύ καλό ξεκίνημα για τα ελληνικά κουπιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που διεξάγεται στο πριγκιπάτο του Μονακό από σήμερα μέχρι και την Κυριακή.

του Βασίλη Τσανταρλιώτη
[email protected]

H πρώτη πρόκριση της ημέρας για τα ελληνικά πληρώματα ήρθε από τον ΝΟΘ στο τετραπλό με πηδαλιούχου, με τις Ευαγγελία Κοκκίνου, Στέλλα Κουμπλή, Ελισάβετ Μπούρμπου, Μαρία Πέργουλη και την Παναγιώτα Γκέκα πηδαλιούχο, να καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση και να διεκδικούν μετάλλιο στον τελικό. Το ελληνικό πλήρωμα έκανε 17:46.73, με το πλήρωμα του Ναυτικού Ομίλου Νίκαιας (Γαλλία) που ήταν πρώτο να κάνει 17:07.62.
Οι αγώνες συνεχίζονται και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα αποτελέσματα. Να σημειωθεί, ότι μεταξύ των αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν είναι και η Αλεξάνδρα Τσιάβου η οποία κάνει την επανεμφάνιση της σε υψηλό επίπεδο μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/