Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Στόχος η Εθνική»

Published

on

Ο Τάσος Τσακνής ήταν εκ των πρωταγωνιστών της 4ης αγωνιστικής στην Α1 των ανδρών και μίλησε στο Sportsfeed.gr για τη φιλοδοξία του.

του Ηλία Τάταλα
[email protected]

Κόντρα στον Φοίβο Συκεών ο Τσακνής βοήθησε τα μέγιστα τον Δικέφαλο Αστέρα ώστε να νικήσει με 24-20 και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Στη Νέα Ιωνία, ο 26χρονος τερματοφύλακας, που έχει θητεύσει σε Πανελλήνιο, Δούκα και ΑΕΚ, βρήκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έψαχνε και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου. Τα στατιστικά του, ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν εξαιρετικά με δέκα αποκρούσεις εκ των οποίων οι δύο σε πέναλτι, ενώ στο δεύτερο είχε ακόμη τέσσερις.

«Ήταν μία καλή νίκη, που βοηθά στην ψυχολογία της ομάδας. Ο ΔΙΚΕ.ΑΣ. είναι μία καινούρια ομάδα, που χρειάζεται χρόνο. Σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε αρκετές εκπλήξεις. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και εφόσον την εξασφαλίσουμε θα πάμε για ό,τι καλύτερο», τόνισε ο Τσακνής.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια στην ΑΕΚ δεν πήρε τις ευκαιρίες που ίσως δικαιούταν. Ειδικά πέρσι, όπου είχε μπροστά του δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, τον Δημήτρη Καφφάτο και τον Κώστα Τσιλιμπάρη. «Γι’ αυτό το λόγο ήρθα σε μία ομάδα που θα μπορώ να παίξω βασικός», θα πει.

Η φιλοδοξία του Τσακνή είναι να αγωνιστεί με το εθνόσημο. «Αναφορικά με τους ατομικούς μου στόχους, μία κλήση στην Εθνική ομάδα θα ήταν ό,τι καλύτερο. Είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά».

Το όνομα «Τσακνής» είναι γνωστό στο πανελλήνιο λόγω του πατρός, Διονύση, μέσα από τη μουσική. Από τους κορυφαίους συνθέτες και ερμηνευτές της γενιάς του, ο Διονύσης Τσακνής έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά κάτι νιώθει και από χάντμπολ. Όπως λέει ο Τάσος «όποτε του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του έρχεται στους αγώνες. Στο ματς με το Φοίβο δεν ήρθε επειδή ήταν στο Βόλο. Γενικά είναι σαν τους κλασικούς φιλάθλους της πολυθρόνας και του καναπέ, όμως καταλαβαίνει το χάντμπολ. Εγώ πάντως, μουσική δεν έμαθα».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/