Connect with us

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 2014

Συνέχεια με πρωταθλητές

Published

on

Η δεύτερη ημέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Άμστερνταμ περιλαμβάνει και πάλι ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς στη μάχη της διάκρισης ρίχνεται το «χρυσό» τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Το σημερινό μενού της διοργάνωσης θα μας προσφέρει την προσπάθεια του έκτου και τελευταίου ελληνικού πληρώματος, με πρωταγωνιστές τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2013, στην πόλη Τσούνγκγιου της Νότιας Κορέας, Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα, τον Σπύρο Γιάνναρο και τον Παναγιώτη Μαγδανή, οι οποίοι αγωνίζονται στη 2η προκριματική σειρά του αγωνίσματος στις 16:01 ώρα Ελλάδας.
Οι Έλληνες κωπηλάτες ευελπιστούν να καταλάβουν μία από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις της κούρσας που οδηγούν απευθείας στον τελικό. Αντιμέτωπά τους, θα τεθούν τα πληρώματα της οικοδέσποινας Ολλανδίας, των ΗΠΑ, της Ουρουγουάης και της πολύ ισχυρής Ιταλίας, η οποία είχε αναδειχθεί χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια (πίσω από τη χώρα μας και τη Γερμανία) στο παγκόσμιο του 2013, με πλήρωμα τότε τους Πάολο Γκιντίνι, Ματέο Μουλάς, Αντρέα Τσερέντα και Φραντσέσκο Ριγκόν.

Το περσινό χρυσό του τετραπλού σκιφ
[youtube id=” Z37j_-nxqis ” width=”620″ height=”360″]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/