Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συνελήφθη ο Φελπς

Published

on

Ο κορυφαίος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων όλων των εποχών, συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάικλ Φελπς οδηγούσε ένα άσπρο Range Rover, στο Μέριλαντ, όταν στη 01:40 τα ξημερώματα του ζητήθηκε από την αστυνομία να σταματήσει για έλεγχο καθώς είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας (πήγαινε με 136χλμ. όταν το όριο ήταν μέχρι 75χλμ.). Στο αλκοοτέστ που του έγινε, βρέθηκε το διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο αλκοόλ στο αίμα και αμέσως έγινε η σύλληψη. Λίγη ώρα αργότερα, αφέθηκε ελεύθερος και σύντομα αναμένεται επίσημο ανακοινωθέν από την αστυνομία.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Φελπς συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος. Η πρώτη είχε γινει πάλι στο Μέριλαντ, το 2004 όταν ήταν 19 ετών. Τότε ο Φελπς είχε καταδικαστεί και συμφώνησε να μπει σε 18μηνο πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/