Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Συνεχίζει στα διπλά η Παπαμιχαήλ

Published

on

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα της Βραζιλιάνας Μπεατρίζ Χαντάντ Μάγια (Νο3 του ταμπλό), χάνοντας με 2-0 σετ στον 3ο γύρο του τουρνουά «Μέικον τένις κλάσικ» της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ.

του Νίκου Κούδα
[email protected]
follow me @nkoudas

Η Βραζιλιάνα αποδείχθηκε τελικώς ανυπέρβλητο εμπόδιο για την 21χρονη τενίστρια από την Πρέβεζα, επικρατώντας σε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι από πλευράς της με 6-1, 6-2. Έτσι, η Παπαμιχαήλ (αριστερά στη φωτογραφία με μία άλλη συμπαίκτριά της, την Αυστριακή Τζανίν Τόλγιαν) αποχαιρέτησε τη διοργάνωση όσον αφορά το μονό, ωστόσο συνεχίζει στη διοργάνωση στο ταμπλό του διπλού, με παρτενέρ -κατά σύμπτωση- τη Βραζιλιάνα αντίπαλο της. Οι δύο τενίστριες θα ενώσουν αύριο τις δυνάμεις τους στην πρεμιέρα των αγώνων, αντιμετωπίζοντας το δίδυμο που απαρτίζουν η 34χρονη Σλοβένα Πέτρα Ράμπρε (η οποία είχε αποκλείσει την Παπαμιχαήλ στα προημιτελικά του τουρνουά ΜακΛάουντ Χελθ Φλόρενς Όπεν με 6-1, 6-3) και η Αμερικανίδα Έλι Χάλμπαουερ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/