Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Τέλος μετά από 12 χρόνια και 2 Ολυμπιακά μετάλλια

Published

on

Την απόφαση να αφήσει τον πάγκο της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών της Αυστραλίας, πήρε ο Γκρεγκ Μακφάντεν, μετά από 12 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας.

Το 2004 στην Αθήνα ήταν βοηθός και την επόμενη χρονιά ανέλαβε πρώτος προπονητής. Με τον Μακφάντεν στον πάγκο, η Αυστραλία κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια σε Ολυμπιακούς (2008, 2012), ενώ το 2006 κατέκτησε το χρυσό στο παγκόσμιο κύπελλο (συμμετείχαν οι οκτώ καλύτερες ομάδας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της προηγούμενης χρονιάς). «Θέλω να ευχαριστήσψ όλες τις παίκτριες που πέρασαν από την εθνική κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Να τονίσω ότι καμία δεν πληρώνεται εδώ στην Αυστραλία, παρά τις θυσίες που κάνει για την πατρίδα της. Αυτή η αφοσίωση τους έχει χαρίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» δήλωσε ο Μακφάντεν. Ο αντικαταστάτης του δεν έχει οριστεί ακόμα, με την Αυστραλία που είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης, να μην έχει ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία της.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/