Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τέλος σεζόν για τον Λούη

Published

on

Πρόωρο τέλος στην αγωνιστική χρονιά αναγκάστηκε να βάλει ο άλτης του μήκους Λούης Τσάτουμας, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

του Νίκου Κούδα
[email protected] follow me @nkoudas

Ο αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης στο στάδιο “Λέτζιγκρουντ” της ελβετικής πόλης δεν θα ταξιδέψει τελικά στις Βρυξέλλες ενόψει του τελικού των Ντάιαμοντ Λιγκ την ερχόμενη Παρασκευή (5/9).
Ο Μεσσήνιος πρωταθλητής υποχρεώθηκε έτσι να ακυρώσει τη συμμετοχή του στη λαμπερή διοργάνωση των διαμαντιών, τελευταία της φετινής χρονιάς, αλλά και στο παγκόσμιο κύπελλο του Μαρακές που ακολουθεί, καθώς όπως αποδείχτηκε ο τραυματισμός του στον αστράγαλο ήταν πιο επίμονος από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.
«Ελπίζαμε πως θα βελτιωθεί η κλινική του εικόνα και θα ήταν σε θέση να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου. Ο τραυματισμός στον αστράγαλο μας ανάγκασε όμως να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του στις Βρυξέλλες, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως δεν είναι σε θέση να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στο παγκόσμιο κύπελλο», δήλωσε σχετικά ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Βασιλικός.
Ο Έλληνας άλτης θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης στο οποίο υποβάλλεται, και ακολούθως θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/