Connect with us

OLYMPICS

Τιμή στη ΔΟΑ

Published

on

Με τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή τιμήθηκε από την Ολυμπιακή ακαδημία αθλητισμού και τουρισμού του Καζακστάν ο Ισίδωρος Κούβελος.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας παρέλαβε το βραβείο του σε τελετή που έγινε στην όπερα του Αλμάτι στη διάρκεια της έναρξης του 18ου επιστημονικού συνεδρίου για τον Ολυμπιακό αθλητισμό και τον αθλητισμό για όλους. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος της ΔΟΑ, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ολυμπιακής ακαδημίας αθλητισμού και τουρισμού του Καζακστάν, Καϊράτ Ζακιριάνοφ, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο προσωπικά, αλλά και για τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, καθώς η διάκριση αυτή αντανακλά ολόκληρη την λειτουργία της ΔΟΑ τα τελευταία χρόνια.
Η τιμητική αυτή βράβευση έγινε στον Κούβελο, για το έργο της ΔΟΑ σχετικά με την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και τη διάδοση των Ολυμπιακών αξιών και της Ολυμπιακής παιδείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/