Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τον σταμάτησε η βροχή

Published

on

Ο Γιάννης Σπανόπουλος κατετάγη 38ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U-23 της Πονφεράδα.

Στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης O 21χρονος ποδηλάτης τερμάτισε με διαφορά 2:40.64 σε σχέση με τον Αυστραλό παγκόσμιο πρωταθλητή Κάμπελ Φλέικμορ (43:49.94) και πήρε την 38η θέση μεταξύ 63 αθλητών που αγωνίστηκαν.

“Στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν κατάφερα να πετύχω το στόχο που είχα θέσει, τερματίζοντας 38ος, με μια μέση ωριαία ταχύτητα περίπου στα 46 χλμ. Στο τελευταίο ενδιάμεσο σημείο ελέγχου βρισκόμουν στην 22η θέση και απέμεναν μόνο 10 χλμ. για τον τερματισμό. Από εκείνο όμως το σημείο άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, με αποτέλεσμα να χάσω πολύτιμο χρόνο που μεταφράζεται σε 16 θέσεις πίσω στη γενική κατάταξη. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο σε αγώνα, πόσο μάλλον σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης. Συν τοις άλλοις, το 2ο ποδήλατο που είχα ως ρεζέρβα, ο συνοδός της διοργάνωσης δεν το έδεσε σωστά στο αυτοκίνητο που με ακολουθούσε και στην πρώτη στροφή μέσα στον αγώνα το ποδήλατο κυριολεκτικά “πέταξε”.. Πραγματικά ήθελα κάτι καλύτερο, πολλές φορές όμως ο αγώνας δεν εξελίσσεται όπως τον σχεδιάζεις”, έγραψε ο Σπανόπουλος στον λογαριασμό του στο facebook.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/