Connect with us

OLYMPICS

Το Ρίο μεγαλώνει!

Published

on

Περισσότερους επισκέπτες από ποτέ περιμένουν στο Ρίο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 και για το λόγο αυτό οι διοργανωτές συμφώνησαν να δέσει στο λιμάνι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

T0 145.000 τόνων… θηρίο Norwegian Getaway, ένα από τα 10 μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που πλέουν στους ωκεανούς, θα βρίσκεται στο Ρίο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να προσφέρει στους επισκέπτες επιπλέον 1995 δωμάτια!
ΤΟ Norwegian Getaway, θα δέσει στη ζώνη του Μαρακανά, δίπλα στο Σαμπαντρόμο, εκεί όπου γίνεται κάθε χρόνο η παρέλαση του καρναβαλιού. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσφέρει τις κλίνες για κάποιο αθλητικό γεγονός. Κατά τη διάρκεια του σούπερ μπόουλ στη Νέα Υόρκη, είχε δέσει στο λιμάνι και φιλοξένησε χιλιάδες οπαδούς των δύο ομάδων.
Η ίδια εταιρεία που διαθέτει το συγκεκριμενό κρουαζιερόπλοιο, διέθεσε κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ένα μικρότερο, το 93.000 τόνων Norwegian Jade εξυπηρέτησε φιλάθλους που ταξίδεψαν στη ρωσική πόλη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/