Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Το Run Greece στην Πάτρα

Published

on

Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί στην Πάτρα το Run Greece, με τις εγγραφές να λήγουν χθες, ημέρα Τετάρτη και να σημειώνουν ρεκόρ εγγραφών με 3.640 αθλητές.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ βόρειας Πελοποννήσου, την περιφέρεια δυτικής Ελλάδος/ περιφερειακή ενότητα Αχαΐας και το δήμο της Πάτρας. Να αναφέρουμε ότι στον αγώνα έχουν δηλωθεί 840 παιδιά, 2.000 δρομείς στα 5χλμ. και 800 στα 10χλμ.
Η αύξηση των συμμετοχών έγινε με βάση τη δυνατότητα στήριξης με παροχή αθλητικής και λοιπής υποστηρικτικής υπηρεσίας (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, φανέλες, νερά, ασφάλεια κλπ).
Νέες έγγραφές συμμετοχής θα είναι δυνατές μόνο εάν υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις και θα γίνουν μόνο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, από τις 12:00 και πάντα με βάση τη διαθεσιμότητα, στο κλειστό προπονητήριο στου Λαδοπούλου (τέρμα Ηλέκτρας), από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το υλικό συμμετοχής τους από τις 10:00 έως 20:00.

Το πρόγραμμα
10:00 Αγώνας δρόμου 10 χλμ. ανδρών–γυναικών (από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι/ μεγαλύτερες).
11:30 Αγώνας δρόμου 5 χλμ. ανδρών–γυναικών (από έτος γέννησης 2002 και μεγαλύτεροι /μεγαλύτερες).
11:32 Αγώνας παιδιών 850μ. αγοριών και κοριτσιών (μαθητών/τριών δημοτικών σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξη).
Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις δύο πρώτες κατηγορίες θα είναι στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/