Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τρέχει και η Nova

Published

on

Τα Βίκος Street Relays και η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova ενώνουν τις δυνάμεις τους ενόψει του αγώνα σκυταλοδρομίας δρόμου που θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το ερχόμενο Σάββατο (20.09), με την παρθενική συμμετοχή της «Nova Running Team».

Το δρομικό κίνημα δυναμώνει καθημερινά, και η σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας δρόμου Βίκος Street Relays αποκτά περαιτέρω τηλεοπτική λάμψη. Από το ξεκίνημα του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος, η Nova υπήρξε υποστηρικτής και συνεργάτης για την πανελλαδική προβολή και κάλυψη των σκυταλοδρομιών, μέσω των καναλιών Nova Sports. Με την έναρξη της δεύτερης φάσης (20.09 στα Ιωάννινα), έρχεται η επικύρωση της επέκτασης της συμφωνίας, με την οποία η Nova γίνεται πλέον επίσημος media partner των Βίκος Relays για τους αγώνες που θα φιλοξενηθούν σε Ιωάννινα, Βόλο και Πειραιά. Η συνεργασία των δύο πλευρών επεκτείνεται αυτή τη φορά και σε αγωνιστικό επίπεδο, με τη δημιουργία της «NOVA Running Team», δηλαδή της επίλεκτης ομάδας που θα δημιουργεί σε κάθε πόλη η Nova, με δωρεάν εγγραφή στoν αγώνα Street Relays μέσω των καταστημάτων της Forthnet, η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον αγώνα σκυταλοδρομίας 4Χ2,5 χιλιόμετρα στα Ιωάννινα. Διευκρινίζεται ότι δωρεάν εγγραφές για τη δημιουργία της «NOVA Running Team» μπορούν να γίνονται σε όλα τα καταστήματα της Forthnet στα Ιωάννινα, έως και την Τετάρτη (17.09), στις 12 το μεσημέρι.

Έτσι η νέα ομάδα έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που θα στελεχώσουν σπουδαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού με παγκόσμιες και Ολυμπιακές διακρίσεις, όπως οι κολυμβητές Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαΐδης και Κέλλυ Αραούζου, οι κωπηλάτες Κατερίνα Νικολαΐδου, Κατερίνα Ζέρβα, Αμαλία Τσιάβου και Στέφανος Ντούσκος, και ο Παραολυμπιονίκης της δισκοβολίας Μάκης Καλαράς.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/