Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Τρεις κατηγορούμενοι για το θάνατο της Γκέι

Published

on

Δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα το σοκ από το θάνατο της 15χρονης Τρίνιτι Γκέι στις ΗΠΑ, με την αστυνομία να δίνει πριν από λίγο πληροφορίες καθώς και τις εικόνες των τριών κατηγορούμενων.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η κόρη του Τάισον Γκέι δεν επέβαινε σε κανένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία προήλθαν οι πυροβολισμοί. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα, δέχθηκε μια σφαίρα στο λαιμό και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Οι ανταλλαγές των πυροβολισμών έγιναν ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα κοντά σε εστιατόριο του Λέξινγκτον.
Οι κατηγορούμενοι ειναι ο Ντβόντα Μίντλμπρουξ από τη μια και οι Τσαζίραε Τέιλορ (38), Ντιμαρκέο Τέιλορ (19) που είναι πατέρας και γιος.
Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, είναι το τί έκανε στις 4 τα ξημερώματα μια 15χρονη εκτός σπιτιού. Ο Τάισον Γκέι, μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, τόνισε πως είχε εξαιρετική σχέση με την κόρη του και οι δύο τους ήταν πολύ κοντά.
Να σημειωθεί ότι η Τρίνιτι Γκέι, ακολουθούσε τα βήματα του πατέρα της και ήταν εξαιρετική σπρίντερ στα 100μ. και 200μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/