Connect with us

ΠΑΛΗ

Φθάνουν στην Αθήνα οι αποστολές

Published

on

Με τις αφίξεις των Εθνικών ομάδων ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Οκτωβρίου στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου.

Καθημερινές είναι οι αφίξεις των αποστολών στο αεροδρόμιο καθώς μέχρι την ημέρα έναρξης των αγώνων αναμένονται περισσότεροι από 700 αθλητές και αθλήτριες από 47 χώρες. Ανάμεσά τους παλαιστές που έχουν πρωταγωνιστήσει τις περασμένης δεκαετίας σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί και η Μέρι Ζίγκλερ. Η Αμερικανίδα υπήρξε πρωτοπόρος της πάλης γυναικών καθώς ήταν από τις πρώτες αθλήτριες, ενώ μετράει δύο ασημένια παγκόσμια πρωταθλήματα (1990 και 1991). «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες. Πιστεύω ότι το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό για το κοινό γιατί όλοι μας αγαπάμε την πάλη και δε σταματήσαμε ποτέ να γυμναζόμαστε», δήλωσε η Ζίγκλερ.
Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 18:30. Θα περιλαμβάνει δρώμενο εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία και τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες και παρουσιαστής θα είναι ο ο καλλιτεχνικός αφηγητής και παρουσιαστής κλασικού θεάτρου και καλλιτεχνικού αθλητισμού, Αλέξης Κωστάλας. Η είσοδος στους αγώνες θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/