Connect with us

ΒΟΛΕΪ

Φωτιά και ελπίδα

Published

on

Όταν έχει κέφια η κληρωτίδα… Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα της δεύτερης φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ των ανδρών , πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την συγκρότηση των ομίλων της τρίτης φάσης, καθώς το μόνο σίγουρο ήταν ότι η Γαλλία θα είναι επικεφαλής στον 7ο όμιλο και η Βραζιλία επικεφαλής στον 8ο.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Μόνο που μετά την κλήρωση αυτοί που χαμογελούσαν ήταν οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Ιρανοί, που συγκροτούν τον 7ο όμιλο ή αλλιώς όμιλο της ελπίδας, ενώ Βραζιλιάνοι, Ρώσοι και Πολωνοί θα βγάλουν τα μάτια τους στον 8ο όμιλο!
Υπενθυμίζουμε ότι σε αντίθεση με τη δεύτερη φάση, οι ομάδες που συνεχίζουν στην τρίτη φάση δεν μεταφέρουν τη βαθμολογία τους και όλοι ξεκινούν από το… μηδέν.
Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στους ημιτελικούς (παίζουν χιαστί) ενώ οι τρίτοι θα αγωνιστούν για τις θέσεις 5-6.
Οι αγώνες της τρίτης φάσης ξεκινούν την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και θα διεξαχθούν σε Λοντζ και Κατοβίτσε.
Κι αν το ενδιαφέρον των ίδιων των ομάδων για την κλήρωση ήταν τεράστιο, κάτι ανάλογο ίσχυσε και για τον κόσμο, αφού για 45 λεπτά περίπου είχε καταρρεύσει τόσο το σάιτ της διοργάνωσης όσο και αυτό της διεθνούς ομοσπονδίας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/