Connect with us

ΑμεΑ

Χάλκινος και ο Τσαγκάρης

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα κολύμβησης ΑμεΑ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο Βασίλης Τσαγκάρης κατέλαβε την τρίτη θέση στα 50μ. πρόσθιο (κατηγορία SB3) με χρόνο 52.71. Στην ίδια κούρσα αγωνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Καραούζας ο οποίος με χρόνο 53.92 τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

του Αριστομένη Νικολόπουλου
[email protected]

Για ακόμα μία διοργάνωση η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετικές κούρσες και επιστρέφει με 14 μετάλλια (τρία αργυρά και 11 χάλκινα) πολλά πανελλήνια ρεκόρ αλλά και την 8η θέση στη γενική κατάταξη των μεταλλίων μεταξύ 37 χωρών που έλαβαν μέρος.

Αυτή η Εθνική ομάδα άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με το πάντρεμα του νέου αίματος με την… παλιά φρουρά να γίνεται με ιδανικό τρόπο. Αθλητές όπως η 14χρονη Μαρία Τσάκωνα που συμμετείχε σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδο, αλλά και ο 16χρονος Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, η 18χρονη Ευθυμία Γκουλή, η 19χρονη Χρυσούλα Αντωνιάδου, ο 20χρονος Παναγιώτης Χριστάκης 20 ετών που κατέκτησε το χάλκινο στα 50μ. ελεύθερο (S6), ο 23χρονος Αριστείδης Μακροδημήτρης (επίσης με πολλές διακρίσεις και μετάλλια) δείχνουν ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον.

Να σημειωθεί πως την ομάδα στο Αϊντχόφεν συνόδεψαν τρεις ομοσπονδιακοί προπονητές. Ο Γιάννης Αλεξάκης, ο Γιάννης Μαχίλης και η Αρχοντία Καζάκη. Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/