Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Χιλιάδες στο πλευρό του Γκέι

Published

on

Χιλιάδες συμπολίτες του Τάισον Γκέι βρέθηκαν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της ολονυκτίας στο σημείο που έχασε τη ζωή της, η 15χρονη κόρη του Τρίνιτι, από αδέσποτη σφαίρα στο λαιμό.

Συντετριμμένος ο Αμερικανός σπρίντερ βρέθηκε στο πάρκινγκ σίπλα στο εστιατόριο του Λέξινγκτον όπου συνάβει το μοιραίο. Στη συνέχεια πήγε στο σταδιο του γυμνασίου Λαφαγιέτ όπου η κόρη του έκανε τις προπονήσεις και έτρεχε στους αγώνες, για να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν. Μαζί του και η σύζυγος του, Σοσάνα Μπόιντ. Μιλώντας στο πλήθος ο Γκέι του είπε «Θέλω να αγαπάτε ο ένας τον άλλο και να προστατεύετε ο ένας τον άλλο. Αυτό θα ήθελε η Τρίνιτι. Η ζωή δεν είναι αστείο» είπε στον κόσμο ο Γκέι που ζήτησε να μην ξεχάσουν την κόρη του και το τι συνέβει στο Λέξινγκτον, για να αποτελέσει ο θάνατος της παράδειγμα και να σταματήσει η χρήση των όπλων στις ΗΠΑ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/