Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

03:00 τα ξημερώματα εκκίνηση στο μαραθώνιο προτείνουν οι Ιάπωνες

Published

on

Πρόταση κόντρα στη… βιαστική πρόταση της ΔΟΕ από τους Ιάπωνες για την εκκίνηση του μαραθώνιου και των αγωνισμάτων του βάδην των Ολυμπιακών Αγώνων, το ερχόμενο καλοκαίρι στο Τόκιο.

Οι Ιάπωνες δε θέλουν για κανένα λόγο και με κανέναν τρόπο να φύγει από το Τόκιο η διεξαγωγή του μαραθωνίου και του βάδην. Δυο αγωνίσματα του στίβου που για τους ίδιους είναι τα πιο δημοφιλή, περισσότερο και από τα 100μ. Η ανεξήγητη και πρόχειρη εισήγηση της ΔΟΕ να μεταφερθούν μαραθώνιος και βάδην στο Σαπόρο που είναι 1000 χιλιόμετρα μακριά από το Τόκιο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις τόσο από τους διοργανωτές όσο και στις τάξεις των αθλητών.

Η κυβερνήτης του Τόκιο Γιουρίκο Κόικε αντιπρότεινε ως ώρα εκκίνησης των δύο αγωνισμάτων στο Τόκιο, από τις 06:00 που έχουν οριστεί. στις 03:00 ή 05:00 τα ξημερώματα. Πρόκειται για ώρες που ναι μεν είναι αντιεμπορικές για τους ίδιους, αλλά κάνουν ότι είναι δυνατόν να κρατήσουν το μαραθώνιο και το βάδην στο Τόκιο καθώς έχουν επενδύσει πολλά τόσο εμπορικά όσο και σαν χώρα διεκδικώντας μετάλλια.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/