Connect with us

PARIS 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024: 1000 κέρδισαν τον Κιπτσόγκε και το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό μαραθώνιο

Published

on

Ο Έλιουντ Κιπτσόγκε δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάει για το 3/3 το 2024 στο μαραθώνιο των Ολυμπιακών του Παρισιού, έδωσε όμως την ευκαιρία σε 1000 δρομείς να εκκινήσουν σε 3 χρόνια για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών μαζί με τους δρομείς των Αγώνων.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Οι Γάλλοι θέλοντας να γιορτάσουν τις 1000 μέρες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του 2024 στο Παρίσι, προχώρησαν σε ένα άκρως πετυχημένο επικοινωνιακό γεγονός. Κάλεσαν 3.500 δρομείς από ολόκληρη τη Γαλλία και κάποιους από την Ευρώπη και τους έβαλαν να τρέξουν με προβάδισμα μερικών εκατοντάδων μέτρων, 5χλμ με αντίπαλο τον Έλιουντ Κιπτσόγκε. Όπως ήταν φυσικό, ο Κενυάτης ξεπέρασε τους περισσότερους στο 2ο χιλιόμετρο αλλά δεν πρόλαβε περίπου 1000. Βέβαια, προέκυψε ότι αρκετοί δήλωσαν πιο αργούς χρόνους στο μαραθώνιο για να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα στα μέτρα (υπήρχαν αρκετοί που δήλωσαν ρεκόρ πάνω από 3:50:00). Όπως και να έχει το μάρκετινγκ πέτυχε, 1000 θα εκκινήσουν στον Ολυμπιακό μαραθώνιο σε τρία χρόνια στο Παρίσι και οι διοργανωτές έβγαλαν μια τρομερή φωτογραφία με τον Κιπτσόγκε που κάνει το γύρο του κόσμου. Καλύτερη δωρεάν διαφήμιση δε θα μπορούσαν να έχουν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/